ontmoetingscentrum

Centrum Amira

Amira staat voor aandachtig luisteren. Er zijn mensen in het centrum die een luisterend oor kunnen bieden. Die helpen om de mensen bewust naar zichzelf te kijken en bewust worden van hoe waardevol het leven is. En wat er nog allemaal mogelijk is.

Amira als methode van begeleiding

Mensen zijn vaak bezig met wat ze niet hebben en vergeten daardoor wat ze al wel hebben en hoe waardevol dit kan zijn. Deze bewustwording leert om naar eigen mogelijkheden te kijken en de mogelijkheden van de omgeving en het sociale netwerk. Dit heeft een grote toegevoegde waarde op de ontwikkeling en het welzijnsniveau van onze bezoekers van het centrum . Het gevoel van meer betrokkenheid zal bijdragen in het gevoel van veiligheid en begrip.

Team Amira bestaat uit:

• Communicatie & PR

• Catering

Erkende deskundigen:

• Bureau Resultaat op Maat (projectrealisatie / business coaching)

• NAHV (ondersteuning salarisadministratie, accountant)

• Vrijwilligersacademie (training / coaching vrijwilligers)

Missie Team Amira

Het bieden van een  podium  voor ontwikkeling aan bewoners met meervoudige en complexe problemen, d.m.v. integrale hulp met als doel het  vergroten van de kwaliteit van leven en het creëren van een eigen positie in de maatschappij.

Visie Team Amira

Ieder mens is uniek en in staat zijn of haar eigen keuzes te maken. Bewoners verdienen een aanbod op maat, rekening houdend met de vraag van de bewoner en de diversiteit aan achtergronden. Centraal staat de zelfredzaamheid van de bewoners, gebruikmakend van de sociale omgeving.

Location: Bos en Lommerweg 387, 1061DH Amsterdam

Email: info@stichtingaminah.nl